Organics


我諗每個女生自從學識化妝之後就會好似中毒咁完全唔能夠唔化妝示人。

坊間流傳化得妝多皮膚會變差, 我非常認同,

所以精選合適嘅䕶膚產品係唯一能夠抗衡嘅方法。

坦白講要化靚妝有機冇添加嘅化妝品,效果係有修䕶但係無化靚妝效果但䕶膚品就完全唔同喇。

有機會試用咗依隻源自美國新潭西州北部的Timeless Organics skin care 。

我好喜歡佢哋產品重視生態環境, 唔會用動物測試,另外包裝100% 使可再造物料,減少生產過程嘅污染。

品牌有三條線: 1)保濕修護系列 2)暗瘡䕶理系列 3)抗老化系列

我試用咗 保濕修護系列,

整個卸妝䕶膚過程係咁嘅

step 1> 滋養修護卸妝水 $118 (檸檬味香濃)

step 2> 特效保濕潔面液$118 (我鐘意佢保濕效果,用完冇皮膚繃緊感覺)

step 3> 噴噴淨肌修復爽膚噴霧$168 (香味令我感覺好醒晨)

step 4 > 然後做面膜時間 保濕緊緻排毒面膜$278

step 5>加幾滴 >面膜功效增強配方$168 (感覺幾得意,已經好耐未試過用粉未面膜,佢緊緻效果下,當一洗臉即刻有種非常爽的感覺,皮膚膚色亦明顯改善咗,非常值得推介)

step 6> 最後塗上 強效保濕亮澤精華$368 (高濃度維他命命C ,香濃果味,成份有:水,椰子油,向日葵籽油,維他命C ,沙棘油,甜杏仁油,鯨蠟硬脂醇,椰油基-葡糖苷,乳木果油,杏仁油,蘆薈葉汁粉,玫瑰果籽油,香茅精油,苯氧乙醇,維他命E,檸檬酸)

嘩~ 成份好豐富~

十個 "Like" 今次依個系列我比8 個 "Like"

無論係包裝到用料都非常有心,

用家可以一邊用產品一邊支持環保同生態環境,唔止用完有外在美連內在美都會提升!

Facebook : Timeless Organics Hong Kong

Instagram : Timeless_Organices_HK

Facebook:POPABE IG:loveabe

#COSMETIC #SKINCARE #BEAUTY #POPABE #TIMELESS #ORGANICS

Featured Posts
Recent Posts
Archive